ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ &ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

                                         Π.Ε.Κ.Ο.Π

Γ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48                    ΤΗΛ 6984029211- 6973837993

email. pekop1999@gmail.com

                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                   18-7-2014

Οι συναδέλφισες-οι, από τις 7 Ιούλη είναι χωρίς δουλειά γιατί είχαν το θάρρος να καταγγείλουν τον εργασιακό μεσαίωνα που βίωναν με την εταιρεία JCB.

Με διάφορα τερτίπια η μειοδότρια εταιρεία FACILITY EXPERTS I.K.E. δεν έχει προσλάβει κανέναν τους  θεωρεί ακατάλληλους για δουλειά  αφού λανσάρει νέου τύπου μορφή εκμετάλλευσης

Μέτοχοι εργαζόμενοι με 1 ευρώ την ώρα . Την συγκεκριμένη μορφή εκμετάλλευσης την οποία το 2011 την καταγγείλαμε και δημοσιοποιήσαμε  την βρήκαμε μπροστά μας  σε χώρο μεγάλου νοσοκομείου όπου είχε αναλάβει τον καθαρισμό η μητέρα των σημερινών εκπροσώπων της FACILITY EXPERTS I.K.E.  με την οποία οι συνάδελφοι προ ημερών ήρθαν σε συνάντηση  στην προσπάθεια να επαναπροσληφθούν.

Δεν απορούμε καθόλου που οι συνάδελφοι βρίσκονται ακόμα χωρίς δουλειά έξω από την πόρτα του ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟΥ , δεν πιστέψαμε ποτέ όσα τους είπε για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση μας.

Στο βωμό του κέρδους  μας έχουν κάνει πειραματόζωα και εφαρμόζουν τις ποιο άγριες μορφές εκμετάλλευσης οι οποίες σιγά-σιγά εφαρμόζονται σε όλους τους εργαζόμενους Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.

Οι συνάδελφοι στο ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ είχαν το θάρρος να αντιδράσουν ανέδειξαν με τον αγώνα τους  τις συνθήκες άγριας εκμετάλλευσης που περιλαμβάνετε σε ημερήσια διάταξη των καθηκόντων  τους  οι οποίοι  κρατούν τα δημόσια νοσοκομεία σε αξιοπρεπή  κατάσταση υγιεινής και ασφάλειας .

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ με κλιμάκωση του αγώνα την επαναπρόσληψη των 30 συνάδελφων ,την πλήρη ικανοποίηση όλων των ασφαλιστικών και μισθολογικών απαιτήσεών τους από την JCB.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

  ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΠΕΚΟΠ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: