ΠΉΡΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

                                        Π.Ε.Κ.Ο.Π.

Γ.ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48β               ΤΗΛ. 6973837993-6974029211

EMAIL: pekop1999@gmail.com

 

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ        ΑΘΗΝΑ 7/7/2014

Συναδέλφισες-οι,

Αυτά ήταν τα λόγια που είπε η Τζένη η συναδέλφισσά μας από το Δρομοκαίτειο με δάκρυα στα μάτια όταν στις 5.30 το απόγευμα ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του Δρομοκαίτειου μετά από το έκτακτο Δ.Σ. ότι λύεται η σύμβαση που έχει συνάψει το νοσοκομείο με την εταιρεία καθαρισμού JCB.

Ο υποδειγματικός αγώνας των συναδέλφων μας δικαιώθηκε και μαζί δικαιωθήκαμε και εμείς.Γιατί κάθε εργατικός αγώνας που κατακτάται αφορά όλους μας.

Η ενότητα, η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση, η συμμετοχή, η αγάπη, η συναδελφικότητα, κ.λ.π. ήταν τα στοιχεία που παρότρυναν τους συναδέλφους να νικήσουν τον φόβο  και πάλεψαν όλο αυτό το διάστημα για τα δικαιώματά τους,   την αξιοπρέπεια τους, για την ανατροπή του εργασιακού μεσαίωνα που καθημερινά ήταν αναγκασμένοι να βιώνουν .

Αυτοί οι αγώνες μας δυναμώνουν και εξαφανίζουν τυχόν αγκυλώσεις ανασφάλειας , φόβου και  γίνονται κίνητρο πάλης και αντίστασης κατά των αντεργατικών μέτρων που μας επέβαλαν οι μνημονιακές πολιτικές   για ένα καλύτερο αύριο που αφορά τις ζωές μας .

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους και όχι μόνο όλο αυτό το διάστημα  το σωματείο των μονίμων υπαλλήλων του νοσοκομείου, την επιτροπή ελέγχου του νοσοκομείου για την υποδειγματική δουλειά που έκαναν, το σωματείο καθαριστριών του ΚΚΕ που συμπαραστάθηκε στον αγώνα με την σημερινή παρουσία του, τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης , εκπροσώπους σωματείων αλληλέγγυους κ.λ.π. κυρίως, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μας .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ:

Το Δ.Σ. του σωματείου

ΠΕΚΟΠ

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: