ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Π. Ε. Κ. Ο. Π.

Γ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48 β                         ΤΗΛ. ΦΑΞ.    2108221083

Email:       Pekop1999@gmail.com

ΑΘΗΝΑ 24-01-2011.

                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ              

Νοιώθουμε την ανάγκη   να απευθυνθούμε στους  συμπολίτες μας. Συνάδελφοι,άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, εργαζόμενοι, πιστεύουμε, πρέπει να γνωρίζετε τα προβλήματα τα δικά μας που ίσως σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι κρύβετε πίσω από την σημερινή κατάσταση στο σύστημα Υγείας και όχι μόνο.

Ένα χρόνο η Διοίκηση του νοσοκομείου Γ. Γεννηματά   εξετάζει , ενημερώνετε  και προσπαθεί να καταλάβει  πιες είναι οι ευθύνες της  τις οποίες αρνείται να αναλάβει  για να εφαρμόσει τον νόμο και να πετάξει από το νοσοκομείο την εταιρεία ΦΑΣΜΑ Α.Ε. η οποία συνεχίζει ακόμα  να καθαρίζει το νοσοκομείο  ενώ πιάστηκε από την επιθεώρηση εργασίας για αδήλωτη εργασία.

Άλλο τόσο  κάνουν και τα αρμόδια υπουργεία να εξετάσουν, να ενημερωθούν και να καταλάβουν αν πρέπει να εφαρμόσουν τους νόμους τους οποίους αυτοί ψήφισαν.

Από τις εμπειρίες μας έχουμε βιώσει τον ρόλο τους .Ο ανεκδιήγητος  υπουργός εργασίας Λοβέρδος, ο πρώην συνδικαλιστής και σημερινός υπουργός εργασίας Κουτρουμάνης μαζί με τον διοίκηση του νοσοκομείου  με την στάση τους κάνουν ολοφάνερη η καταστροφική δράση τους .

 

Συναδέλφισες -οι,

Δεν μπορεί να κλείνουμε τα μάτια μας στην πραγματικότητα. Τα ερωτήματα πρέπει να τεθούν και να απαντηθούν από εμάς τους ίδιους οι οποίοι γνωρίζουμε πολύ καλά τα παρακάτω γιατί.

 

  • Γιατί η Διοίκηση του νοσοκομείου ενώ έχει ενημερωθεί από το σωματείο και την επιθεώρηση δεν προχώρησε από τον 6-2010 να κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία καθαρισμού ΦΑΣΜΑ Α.Ε.;
  • Γιατί οι αρμόδιοι υπουργοί Εργασίας και Υγείας δεν επέβαλαν στην Διοίκηση να εφαρμόσει τον Ν.3863 άρθρο 68;
  • Γιατί αφήνουν να συμμετέχει και σε άλλους διαγωνισμού και να αναλαμβάνει και άλλα δημόσια έργα;
  • Γιατί τον αφήνουν να απολύει εργαζόμενους όπως την Παρασκευή Κυτιάνη η οποία δούλευε από το 2003 στο Γεννηματά και προσπαθούσε να προστατέψει τα δικαιώματα των συναδέλφων με την αρνητική της στάση απέναντι στις παράνομες απαιτήσεις της εταιρείας ΦΑΣΜΑ Α.Ε.;
  • Γιατί τότε βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα όλοι οι μεγαλόσχημοι της κυβέρνησης οι οποίοι δηλώνουν ότι πρέπει να πατάξουν την εισφοροδιαφυγή να μειώσουν το κόστος και να βάλουν τέλος στην μαύρη εργασία;

Η πορεία για την σημερινή κατάσταση ήταν εξαρχής προδιαγεγραμμένη.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΤΟΥΜΕ.

ΓΙΑΥΤΟ:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, την άμεση ανάκληση των απολύσεων

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ,την άμεση εφαρμογή του 3863 και την παραμονή όλων των συναδέλφων που εργάζονται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά .

ΚΑΙ,

Προειδοποιούμε ότι  δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να ανακληθούν οι απολύσεις και θα προχωρήσουμε σε όλες τις ενέργειες  κατά παντός υπευθύνου για την μέχρι τώρα στάση που κράτησαν ενώ έχουν ενημερωθεί για τις παραβιάσεις τις εταιρείας ΦΑΣΜΑ Α.Ε.

ΠΕΚΟΠ

Καλούμε την Τετάρτη24-01-2012 στις 9,30 το πρωί στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: