ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ.ΓΕΝΗΜΜΑΤΑ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Γ.ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48β ( 320 γραφείο – 3ος όροφος ) ΤΗΛ.ΦΑΞ: 210-8221083
(Ανοιχτά κάθε Τρίτη –Πέμπτη από 10,30 έως 3 ).

Σελίδα: pekop.wordpress.com Email.pekop1999@gmail.com Κινητά: 6978865730 – 6978844725.

Αθήνα:19-12-2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Καταγγέλουμε,
Την εταιρεία ΦΑΣΜΑ Α.Ε. και απαιτούμε να αποσύρει άμεσα τις απολύσεις των συναδελφισών Κωσταντίνας Καραλέξη και Παρασκευής Κυτιάνη στις οποίες προχώρησε την 16-12-2011 και 19-12-2011 εκδικητικά λόγω της ενεργής συνδικαλιστικής τους δράσης.
Η συγκεκριμένη εταιρεία δρα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αλλά και στο παρελθόν στο Γ. Γεννηματά όπου έχει αναλάβει τον καθαρισμό παρότι έχει διαπιστωθεί μετά από έλεγχο που είχε ζητήσει το σωματείο μας ότι έχει υποτροπιάσει δύο φορές στο συγκεκριμένο έργο για αδήλωτη εργασία.
Οι παραβιάσεις διαπιστώθηκαν από το ΣΕΠΕ Αγίας Παρασκευής στις 15-3-2010 και 15-11-2010 τις οποίες κοινοποιήσαμε στην Διοίκηση του Νοσοκομείου, στο Υπουργείο Εργασίας , στο Υπουργείο Υγείας και στον Γεν. Γραμματέα του ΣΕΠΕ κ. Χάλαρη στις 27-6-2011.
Μέχρι σήμερα ενώ θα έπρεπε να έχει κηρυχτεί έκπτωτη η συγκεκριμένη εταιρεία 8βάσει του 3863όπως ορίζετε στο άρθρο 68 συνεχίζει να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς και να αναλαμβάνει δημόσια έργα.
Συγκεκριμένα, μετά τις διαπιστωμένες παραβιάσεις η εταιρεία ΦΑΣΜΑ Α.Ε. ξανασυμμετείχε στον διαγωνισμό που προκήρυξε το νοσοκομείο Γεννηματά όπου και της ανατέθηκε τον Οκτώβριο του 2011 ο καθαρισμός του και μετά από ένα μήνα πληροφορηθήκαμε ότι συμμετείχε σε άλλο διαγωνισμό και ανέλαβε τον καθαρισμό στο Λαϊκό.
Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν και καμιά απάντηση μέχρι σήμερα δεν έχουμε από τη διοίκηση του νοσοκομείου και από τα υπουργεία η εταιρεία αφού τους έχει όπως φαίνετε από την στάση τους στο πλευρό της δρα ανεξέλεγκτα στο χώρο. Απειλεί, τρομοκρατεί και δεν καταβάλλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους .
Σε όλα αυτά οι συναδέλφισες μαζί με το σωματείο μας προσπάθησαν να βάλουν τέλος με την ενεργό συνδικαλιστικής τους δράσης.
ΓΙΑΥΤΟ:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, την άμεση ανάκληση των απολύσεων
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ,την άμεση εφαρμογή του 3863 και την παραμονή όλων των συναδέλφων που εργάζονται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά .
ΚΑΙ,
Προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να ανακληθούν οι απολύσεις και θα προχωρήσουμε σε όλες τις ενέργειες κατά παντός υπευθύνου για την μέχρι τώρα στάση που κράτησαν ενώ έχουν ενημερωθεί για τις παραβιάσεις τις εταιρείας ΦΑΣΜΑ Α.Ε.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΚΟΠ.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: